برگزاری جشنواره خیریه غذا و صنایع دستی در دانشگاه علوم  پزشکی بابل

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، جشنواره خیریه غذا و صنایع دستی همراه با مراسم نوروز خوانی با حضور دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر حسینعلی اصغرنیا معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه، دکتر یاسمن حبیب زاده مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، اساتید، جمعی از کارکنان و دانشجویان در نمایشگاه فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است: این جشنواره به مدت دو روز با هدف جمع آوری ارزاق برای خانواده های نیازمند در حال برگزاری می باشد.

قابل ذکر است: در این جشنواره در راستای افزایش آگاهی کارکنان شاغل و براساس مواد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، محتواهای آموزشی توزیع شد.

این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، امور بانوان، انجمن اسلامی دانشجویان و خیریه دانشجویی آمین دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.