نشست هم‌اندیشی مشاورین امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان مازندران

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست هم‌اندیشی مشاورین امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان مازندران با حضور خانم دکتر یاسمن حبیب زاده مشاور امور بانوان دانشگاه، ۲۸ آذرماه در محل سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی سرکار خانم پازوکی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مازندران تشکیل شد بر لزوم توجه به معنویت و نقش آن در تکامل نقش مادری تأکید شد.

همچنین در این جلسه، به اهمیت ترویج سبک زندگی فاطمی و جایگزینی آن با سبک زندگی غربی به‌عنوان مهم‌ترین چشم‌انداز امور بانوان استان اشاره شد.

شناخت آسیب‌های حوزه زنان و خانواده، جمعیت و فرزند آوری و اشتغال‌زایی در بانوان از دیگر مواردی بود که در این جلسه به بحث و بررسی گذاشته شد.

گفتنی است: در این جلسه دستگاهها گزارشی از برنامه های خود برای بزرگداشت مقام زن و روز مادر را ارائه دادند.