شان و منزلت حضرت معصومه(س)، موجب شگفتی می‌شود

حجت الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت دهه کرامت گفت: اول ذی القعده لغایت یازدهم ذی القعده به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است.

حجت الاسلام دکتر نیکزاد بیان داشت: اول ذی القعده ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر می باشد که این بانو دارای شان و منزلت بالایی در نزد خدا دارد و الگوی دختران شیعه و همه جهان می باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: روایاتی از امامان و بزرگان در شان و منزلت  حضرت معصومه(س) بیان شده که انسان دچار شگفتی می شود.
این مسئول تصریح کرد: امام صادق(ع) سی سال قبل از ولادت حضرت معصومه(س) می فرماید: فرزندی از فرزندان و پاره تن من در قم مدفون می شود شیعیان با شفاعت او به بهشت می روند و هرکس به زیارتش برود وارد بهشت می شود.