از برگزیدگان مسابقات ورزشی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل تقدیر بعمل آمد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی معاونت فرهنگی دانشگاه، مسابقات ورزشی در دو بخش بانوان و آقایان در خوابگاه های دانشجویی برگزار نمود.

گفتنی است این مسابقات در بخش بانوان رشته‌های ورزشی والیبال دو نفره، داژبال، طناب‌زنی، دارت، طناب کشی و روپایی و در بخش آقایان در رشته‌های روپایی، والیبال دو نفره و گل کوچک فوتبال در طول سه هفته برگزار شد.
قابل ذکر است در این مسابقات به نفرات برگزیده با حضور دکترسیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و دکتر محمدیان معاون فرهنگی دانشجویی، مدیران فرهنگی، دانشجویی و مسئول تربیت‌بدنی دانشگاه جوایزی اهدا گردید.
لازم به ذکر است هدف از برگزاری این مسابقات تشویق دانشجویان به فعالیت های ورزشی و افزایش شور و نشاط بین دانشجویان بوده است