دو بانوی پزشک دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزیده کشوری و استانی شدند

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر خفری از برگزیده شدن دو پزشک خانم دانشگاه در سطح کشوری و استانی خبر داد.

دکتر ثریا خفری مشاور ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل در امور زن و خانواده گفت: به مناسبت میلاد باسعادت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن و‌ روز مادر، مراسم تجلیل از بانوان نمونه کشوری و استانی برگزار شد.

وی افزود: سرکار خانم دکتر معصومه بیانی به‌عنوان پزشک مدافع سلامت و فعال در تمامی زمینه‌های آموزشی، اخلاقی و پژوهشی منتخب کشوری شدند و در سالن همایش‌های رازی با حضور وزیر بهداشت و مسئولین کشوری از ایشان تقدیر بعمل آمد.
دکتر ثریا خفری ادامه داد: همچنین آئین تجلیل از بانوان برگزیده استان مازندران با حضور حسینی پور استاندار مازندران، خانم طوسی مسئول امور بانوان استان مازندران و مسئولین و مدیران استانی در روز شنبه 5 بهمن‌ماه در سالن همایش اتاق بازرگانی ساری برگزار شد.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: در این همایش از بانوان برگزیده استان مازندران تجلیل به عمل آمد که «خانم دکتر ندا مفتاح» عنوان بانوی برگزیده استان را کسب نمود و از سوی مدیران استانی موردتقدیر قرار گرفت.