ارزیابی تاسيس مقطع دکتری تخصصی رشته مامایی در بابل توسط نمايندگان وزارت بهداشت

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالى رييس دانشگاه ازپيگيرى و آمادگى دانشگاه براى راه اندازى مقطع دکتری تخصصی رشته مامایی و شروع ارزيابى توسط هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته بهداشت باروری و مامایی وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر ذبیحی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بابل هم گفت: خانم دکتر فاطمه ناهیدی دبیر و دکتر افسانه کرامت عضو هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته بهداشت باروری و مامایی وزارت بهداشت به مدت دو روز از دانشگاه علوم پزشکی بابل با هدف ارزیابی ایجاد رشته دکتری تخصصی (PH.D)مامایی بازدید نمودند.

وی گفت: این هیات علاوه بر بازدید از امکانات و زیرساخت‌های دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی بابل از بخش زنان و زایمان بیمارستان روحانی، بخش زایشگاه بیمارستان شهید یحیی‌نژاد و مرکز بهداشت شهدای گمنام بابل بازدید بعمل آوردند.

این گروه درسفر دو روزه نشست های مختلفی با اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مامایی برگزار نمودند.

در پایان ارزیابی این گروه جلسه ای با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاون آموزشى دكتر خيرخواه و خانم دكتر خفرى مشاور بانوان دانشگاه وساير مسئولین مربوطه در دانشکده برگزار شد.

همچنين سركار خانم دكتر ناهيدى كه مشاور بانوان وزير بهداشت هم هستند، با حضور در مرقد شهداى گمنام و دفتر ايثارگران دانشگاه از مجموعه تصاوير و فيلمهاى جمع آورى شده در اين مركز ديدن فرمودند.