پیام نوروزی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹

به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال و همه سال

همایون بادت این روز و همه روز

خدای رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز به خالق سپارد

روزهای پر التهاب و‌تبداری در حال سپری شدن هستند که با دستان پرتوان و‌شفابخش کادر درمان و بهداشت التیام میگیرند. امسال معنای دلتنگی برای همه مان فرق میکند. دلتنگی برای در آغوش گرفتن عزیزانمان بدون نگرانی، دلتنگی برای جمع شدن دوباره خانواده ها در امنیت و دلتنگی برای داشته های تکراری زندگیمان که امروز از ترس سلامتی به نظر آرزو می آیند. در سال جدید تلاش کنیم قدر داشته هایمان، دوستانمان، همکارانمان و خوشبختی روزمره مان و لبخند هایمان را بیشتر بدانیم.

اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق هیچ گاه از یاد نخواهد رفت. بسی شایسته است به پاس تلاش‌ها و زحمات مستمر شما همکاران و عزیزان که در سال سپری شده همگام و همدل در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی بابل بودید، نهایت سپاس  و قدردانی را ابراز نمایم.

میتوان زیبا زیست

نه چنان سخت که از عاطفه دلگیر شویم،

نه چنان بی مفهوم که بمانیم میان بد و خوب!

لحظه ها میگذرند

گـــــرم باشیم پر از فــــکر و امید