برگزاری کارگاه مهندسی خانواده، پرورش خلاقانه (با نگاه ویژه به نوجوانی دختران)

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه مهندسی خانواده، پرورش خلاقانه (با نگاه ویژه به نوجوانی دختران) ۳۱ تیرماه و ۱ مرداد ر سالن شهید شجاعیان  برگزارشد.

گفتنی است: این کارگاه با حضور استاد دکتر محمد هادی یدالله پور و استاد خانم دکتر شکوفه موسوی ( فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)، دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، اعضای هیات علمی و کارکنان در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزارشد.

دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان گفت: کارگاه مهندسی خانواده ، پرورش خلاقانه "با نگاه ویژه به نوجوانی دختران در راستای گرامیداشت ایام پرنور و برکت دهه اول ذی القعده و روز دختر برگزار گردید.

وی اظهار داشت:  نتایج پرسشنامه های توزیع شده در این مراسم ، علاوه بر بازخورد به خود خانواده ها ؛چراغی برای فراسوی متولیان برگزارکنندگان کارگاههای آتی می باشد.

در پایان دکتر خفری عنوان کرد: این دفتر امیدوار است در آینده ای نزدیک با الهام از نتایج ارزشیابی این کارگاه، کارگاههای سودمندی را برای جامعه هدف خود برگزار نماید.