درخشش بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات کارکنان دولت

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانم صفری از درخشش بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات کارکنان دولت با کسب یک قهرمانی و یک مقام سومی خبر داد.

خانم ماریه صفری سرپرست کل کاروان ورزشی بانوان دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان نماینده کارکنان استان مازندران در مسابقات کارکنان دولت در رشته تنیس روی میز و آمادگی جسمانی در تاریخ 26 اردیبهشت 1401 در تهران برگزار گردید شرکت نمودند .
وی افزود: سرکار خانم مهنازباقر شیرودی نیز به صورت انفرادی در این دوره از مسابقه شرکت و موفق به کسب مدال طلا در رشته آمادگی جسمانی شدند.
وی همچنین اظهار داشت: در این دوره از مسابقات دانشگاه علوم پزشکی بابل خانمها دکتر آسیه خلیل پور، دکتر رقیه پورباقر، دکتر خدیجه فلاح، دکتر زینب خداداد با مربیگیری خانم محمودی در رشته تنیس روی میز موفق به کسب مقام سوم شدند.