​​​​​​​نایب قهرمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل در اولین دوره مسابقات بدمینتون کارکنان دستگاههای اجرایی مازندران

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین دوره مسابقات بدمینتون کارکنان دستگاههای اجرایی مازندران با شرکت 27 تیم از ادارات مختلف استان در سالن داراب ساری برگزار شد.

در پایان این رقابت ها تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل با مربیگری خانم دکتر خزائی و سرپرستی خانم صفری موفق به کسب نایب قهرمانی شد.

گفتنی است: اعضای تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل: زبیده پورحسین(بیمارستان شهیدبهشتی(/فاطمه عبدی(دانشکده دندانپزشکی(/ بنین کاظمی(دانشکده دندانپزشکیصدیقه شیرخانی(اداره تربیت بدنی دانشگاه ) بوده است.

دفتر امور بانوان دانشگاه ضمن تبریک به این عزیزان، موفقیت روز افزونشان را از خداوند متعال خواستار است.